App Details

PETER

Type : Html5

By : koppel

App URL : Go To App

Rate this app:
Reviews

A unique QR code has been generated corresponding to your App’s URL. Scan this QR code with your smart phone QR scanner and access this App with it!
Description
Uw automaat blijft niet automatisch rijden! Wij reviseren koppelomvormers voor allerlei voertuigen en machines, waaronder Oldtimers, SUV's, Amerikaanse en Europese auto's. Een veel voorkomend probleem is dat u een pendelend toerental heeft bij
More...
Uw automaat blijft niet automatisch rijden! Wij reviseren koppelomvormers voor allerlei voertuigen en machines, waaronder Oldtimers, SUV's, Amerikaanse en Europese auto's. Een veel voorkomend probleem is dat u een pendelend toerental heeft bij accelereren of constante snelheid, dit komt ook voor bij de ZF 8-traps automaat. Kijk eens op Koppelomvormer BMW, Koppelomvormer Mercedes of Gereviseerde automatische versnellingsbak voor meer informatie over specifieke onderdelen. In onze werkplaats gebruiken wij de meest moderne machines om de koppelomvormers te reviseren of te testen. Koppelomvormer voor 16.00 besteld, volgende dag in huis. Voor de Mercedes Sprinter 722.9 hebben wij koppelomvormers op voorraad. Wij leveren de Poederkoppeling van Fiat Punto, Nissan Micra en Lancia Ypsilon. Onze voeringen (lockupplaten, rembanden) worden gelijmd door een gespecialseerd bedrijf op het gebied van remvoering en rembanden U kunt ook bij ons terecht voor het uitlezen van foutcodes van uw BMW van bj1992 t/m 2012 en eventueel herprogrammeren of updaten van de software, maatregelplan of ander onderhoud van uw BMW. Wij hebben geavanceerde apparatuur om u goed van dienst te zijn. Ook voor andere merken waaronder Audi, BMW, Chevrolet, Chrysler, Dodge, GMC, Jaguar, Mercedes, Opel, Pontiac, Renault, Saab, Seat, Skoda, Volkswagen, Volvo kunnen wij u helpen.
hide

App Screenshots

Comments

Popular Apps

TOTAL SIGHT WORDS

By : dbecker

DIABETESCARE

By : neeraj42

JAPRE

By : wahyupur

BLOOD

By : rajeev.etd@gmail.com

MOVIESTAR

By : kumartarun

BESTINCOMO

By : thebestincomo

HEALTHSANCTUARY

By : healthsanctuary

RTAPLAYERS

By : bsurane

RTACOACH

By : bsurane

CHATSAPP

By : rehman2014